Hvad var udfordringen?
Systematic A/S skulle have besat en fuldtidsstilling på en infrastrukturarkitekt. Virksomheden havde selv forsøgt at få besat stillingen uden held, og andre eksterne leverandører havde heller ikke kunnet finde den rette profil. Systematic A/S søgte nemlig en helt særlig profil; en infrastrukturarkitekt, som også interesserede sig for at levere drift, og disse profiler hænger ikke på træerne.

 

Systematic havde førhen haft gode erfaringer med EPICO-IT, både når det gjaldt fastansættelser og freelancekonsulenter, og da IT-profilen, de søgte, godt kunne blive svær at bemande, valgte Systematic at gå med en freelance IT-konsulent, indtil de fandt den helt rigtige til fuldtidsstillingen:

Vi vidste, at det var en svær position at rekruttere til, og derfor gav det værdi for os, at vi både kunne få en freelancekonsulent fra EPICO til at udfylde den rolle i en kortere periode, indtil vi i samarbejde med EPICO fandt den helt rigtige kandidat til en fastansættelse, siger Gitte Mønsted Hansen, Senior Manager, People Attraction ved Systematic.

Hvordan forløb samarbejdet?
Systematic indgik i hvad, Thomas Jesper Hansen, Director i Systematic, betegner som et klassisk forløb med EPICO, hvor EPICO præsenterede 2-3 kandidater, der alle ”ramte indenfor skiven”, som Thomas Jesper Hansen udtrykker det, hvorefter Systematic valgte den profil, der var det bedste match.

Samtidig siger Gitte Mønsted Hansen, at Systematic og EPICO efterhånden har opbygget så godt et samarbejde, at Systematic ser EPICO mere som partner end ekstern leverandør:

Vi har meget tillid til EPICO, og selvom EPICO er en leverandør for os, ser vi også dem som en partner, der fuldt ud forstår vores virksomhed, og det vi har brug for

Dertil tilføjer Thomas Jesper Hansen: ”EPICO’s ansatte er i stand til at forstå, hvad vi i Systematic har brug for, hvilket gør, at de kan finde den helt rigtige kandidat til lige netop vores behov

Samtidig har Systematic været rigtig glade for samarbejdet med EPICO, ikke mindst fordi EPICO har hjulpet Systematic med at finde de rigtige profiler, men fordi EPICO’s medarbejdere har været gode til at lytte til den feedback, som Systematic er kommet med:

Der har da også været episoder, hvor vi måske er gået lidt forbi hinanden; der har EPICO i samarbejde med os været gode til at finde en løsning, som vi begge kunne være tilfredse med, og at EPICO’s ansatte også tog konstruktiv feedback til sig og tilpassede sig herefter siger Gitte Mønsted Hansen.

Hvordan har samarbejdet med EPICO skabt værdi?
Systematic fik genetableret den kapacitet, som de manglede, og det er specielt EPICO’s netværk, samt den viden og forståelse som EPICO’s ansatte har, der er med til at skabe et værdifuldt samarbejde mellem Systematic og EPICO.

Vi så en værdi i at samarbejde med EPICO, da de har den nødvendige ekspertise og et unikt netværk, som vi kunne drage nytte af, sådan så vi i stedet kunne rette vores kræfter mod det, som vi er bedst til, tilføjer Gitte Mønsted Hansen.

Vil du vide mere om, hvordan EPICO kan skabe værdi for lige netop din virksomhed? Så udfyld vores kontaktformular, og så vil en af vores medarbejdere kontakte dig.