Vi har dit nye job

Kom og tag det.

IT-stillinger

EPICO tilbyder konstant nye, spændende og varierende IT-stillinger til dig, som er freelance IT-konsulent. Uanset om du er specialiseret inden for et specifikt IT-område, eller om du har erfaring med flere forskellige IT-relaterede arbejdsopgaver, kan du hos EPICO orientere dig i ledige IT-stillinger.

Inden du indgår samarbejde med EPICO

EPICO er et IT-konsulenthus, hvor kvalitet er et gennemgående kendetegn. Vi arbejder målrettet og seriøst med rekruttering af kandidater til virksomheder, og derfor er vi interesserede i at kende din faglige baggrund så godt som muligt.

Inden du indgår et samarbejde med EPICO og altså potentielt finder en interessant IT-stilling hos os, tager vi en samtale med dig. Det gør vi med alle konsulenter – både for konsulenternes egen skyld og for virksomhedernes skyld. Under denne samtale vil vi tale om dine ønsker, kompetencer og erfaring, så vi har de bedste forudsætninger for at finde et relevant job til dig.

Orientér dig i vores IT-stillinger

Her på vores hjemmeside kan du holde øje med aktuelle ledige stillinger. Vi opdaterer siden løbende, og du vil derfor hele tiden kunne finde nye og spændende job.

Vi har en klar inddeling mellem stillinger henvendt til dig, som er freelance IT-konsulent og stillinger til rekruttering. Her kan du læse nærmere om de enkelte stillinger og blive klogere på, om dine kompetencer matcher det, virksomhederne efterspørger.

Kunne du tænke dig at arbejde freelance inden for IT? Men har du svært ved at finde det rette projekt? Så tøv ikke med at kontakte EPICO. Vi er altid klar til at hjælpe dig med alt fra oprettelse af CV til henvendelse til virksomheder.

Løbende sparring som freelance IT-konsulent

Får du et job som freelance IT-konsulent gennem EPICO, kan du forvente, at vi altid står til rådighed for dig.

Freelance IT-job kan, særligt hvis du er ny i freelancebranchen, være udfordrende. Som freelance IT-konsulent kommer du direkte ind i etablerede virksomheder og bliver sat til at løse opgaver, der har behov for en løsning her og nu. Derfor er livet som freelance ikke altid uden udfordringer. Heldigvis trives de fleste IT-konsulenter med udfordringer, men får du på et tidspunkt i processen brug for råd eller vejledning, er EPICO klar til at hjælpe.

Uanset om dit bidrag til projekterne er i en kort periode, eller om du har en længerevarende kontrakt, er der altid masser af hjælp at hente hos EPICO. Vi tilbyder løbende sparring undervejs i dit kontraktforhold, så både du og virksomheden får det optimale ud af samarbejdet.

Opret dit CV på 2 min., så vi kan kontakte dig med det rette job

Opret mit CV