Sammen finder vi den rigtige

Freelancer.

Fleksible aftaler

Sammen fastlægger vi jeres behov for konsulentydelser

Vækst

Vi er det hurtigst voksende IT-konsulenthus i DK

Personligt match

Vi screener jeres kandidater, så vi er sikret et match

Jan Hansen

Jan Hansen

CEO - EPICO Danmark

jha@epico.dk +45 24 22 56 32

Freelance IT-konsulent

Har din virksomhed brug for IT-freelancekonsulenter til opgaver af kortere eller længere varighed? Eller er du konsulent, og søger du freelance konsulentopgaver inden for IT? Så står EPICO klar til at hjælpe.

EPICO rekrutterer freelance IT-konsulenter til virksomheder over hele landet og står for at matche de stærkeste kandidater med ledige stillinger.

EPICO leverer din næste freelancekonsulent

Langt de fleste virksomheder har indimellem behov for at hente kyndig hjælp fra eksperter. Det gælder særligt ofte inden for IT, hvor systemerne er komplicerede og driften yderst vigtig.

En freelance IT-konsulent tilbyder at træde til og hjælpe i virksomheder, når behovet opstår. Det kan være i forbindelse med et enkelt projekt i en kort periode eller ved en række interne opgaver over længere tid.

IT-området er stort, men ikke desto mindre kan det være en vanskelig opgave for den enkelte virksomhed at finde den rette IT-konsulent til opgaven. Med hjælp fra EPICO undgår virksomheder at skulle bruge tid på at lede. EPICO leverer konsulenter inden for stort set alle IT-områder. Det gælder blandt andet support, drift, infrastruktur og udvikling af IT-programmer.

Vi har et stort netværk af kompetente fagfolk, og derfor kan vi hurtigt finde den freelance IT-konsulent, som en virksomhed har brug for.

Find freelance IT-job

Der er mange fordele ved at arbejde freelance som IT-konsulent. Du får en høj grad af fleksibilitet i din hverdag, og samtidig har du en professionel frihed, der ikke findes lignende i mange andre karriereveje.

Har du i en periode ekstra tid, tillader et job som freelance IT-konsulent, at du kan fylde den tomme plads i kalenderen op med et kortere eller længere freelanceprojekt. Fleksibiliteten i freelance IT-job gør nemlig, at du kan vælge projekter til og fra, som det passer dig.

Som freelance IT-konsulent kan det dog være svært på egen hånd at finde de virksomheder, som står og mangler dine kompetencer. Det kræver nemlig stor indsigt i branchen og ofte held at høre om stillingerne, inden andre konsulenter snupper stillingerne.

EPICO er et IT-konsulenthus, som tilbyder at hjælpe dig med at finde freelance IT-job. Vi har forbindelser til mange både små og store virksomheder, som hele tiden har brug for dygtige konsulenter til at løse IT-relaterede opgaver.

Er du freelance IT-konsulent, tilbyder EPICO således at finde opgaver til dig.

Lad os tage en snak om din kommende IT-konsulent

“Vi har været meget tilfredse med samarbejdet, og vi har fået hjælp til noget, vi ikke selv var i stand til.”

“Vi arbejder generelt på et ret højt teoretisk niveau og sætter høje krav, men samtidig er der selvfølgelig altid en deadline. Jeg synes vi har fået kompetent og pragmatisk rådgivning.”

“Jeg vil helt klart anbefale EPICO til virksomheder i min situation, som har behov for support til kandidatsøgning samt processerne omkring det. ”

Carlsberg
Siemens

Søger din virksomhed kompetente IT-konsulenter?

Tal med en rådgiver