Du har kompetencerne

Vi har jobbet.

Fleksible aftaler

Sammen fastlægger vi de helt rigtige forløb

Vækst

Vi er det hurtigst voksende IT-konsulenthus i DK

Personligt match

Vi sørger for at matche dig med den rette opgave

Michelle Mark

Michelle Mark

Head of Epico - West

mma@epico.dk +45 53 74 72 36

Rekruttering af IT-specialister

EPICO er en stærk samarbejdspartner i forbindelse med rekruttering af IT-specialister. Vi har erfaring med at finde de medarbejdere, der besidder de rette kompetencer, til virksomheder med alle typer af behov.

Vi er et professionelt konsulenthus med fokus på rekruttering af IT-konsulenter. Vi ved, hvor stor betydning dygtigere medarbejdere har, og derfor gør vi en stor indsats for at finde de bedste kandidater til vores kunder.

Sådan foregår EPICO’s rekruttering af IT-specialister

Når vi tilbyder rekruttering af IT-specialister, betyder det, at vi udvælger medarbejdere til virksomheder. Denne udvælgelse sker ved, at vi benytter vores netværk af validerede kandidater inden for IT.

Når vi kan udvælge medarbejdere til virksomheder, skyldes det først og fremmest, at vores anerkendte konsulenthus tiltrækker attraktiv arbejdskraft. Vi har en stor CV-database med dygtige IT-konsulenter, som har lyst til og mod på at løse forskellige opgaver i virksomheder over hele landet. Herefter bruger vi vores faglige indsigt i IT-området til at matche kandidater med virksomheder. Vores rekruttering af IT-specialister sker dermed med udgangspunkt i vores viden om det område, vi rekrutterer til.

Inden vi foretager rekruttering af IT-specialister og konsulenter, screener vi alle kandidater, så vi har et indgående kendskab til alle kandidaters kompetencer, erfaringer og ønsker. Dette forarbejde betyder, at størstedelen af alle vores rekrutteringer er succesfulde.

Når kandidater og virksomheder mødes, passer kandidaternes kompetencer således til virksomhedernes ønsker og behov.

Effektiv ansættelse fra start

Ansættelsesprocesser kan være både lange og omkostningsfyldte. Skal virksomheder selv stå for at finde kvalificeret arbejdskraft, er der stor risiko for, at der vil blive brugt unødig meget tid og mange ressourcer på at skille interessante ansøgninger fra uinteressante. Samtidig er der risiko for, at den udvalgte kandidat ikke er i stand til at levere det, virksomheden har brug for.

Vælger du at benytte EPICO til rekruttering af IT-specialister til din virksomhed, kan du se frem til en effektiv ansættelse fra start. Fordi vi kender vores kandidater og ved, hvilke evner de besidder, sparer du dig selv og din virksomhed for tidskrævende ansættelsesarbejde og skuffende præstationer. I stedet skal I blot vælge en eller flere af de dygtige kandidater, vi har matchet jer med og udvalgt til jer. Så kan arbejdet gå i gang. Dét er effektiv rekruttering af IT-specialister, som hurtigt vil levere varen i virksomheden!

Opret dit CV på 2 min., så vi kan kontakte dig med det rette job

Opret mit CV

Du er allerede eftersøgt

Carlsberg
Siemens

Opret dit CV på 2 min., så vi kan kontakte dig med det rette job

Opret mit CV