Din BI-Cloud-partner

Sammen finder vi den rigtige Business Intelligence.

Fleksible aftaler

Vi fastlægger sammen jeres behov til konsulent og aftale

Dyb kompetence

150 års BI & DW erfaring i teamet!

Perfekt match

Vi kender konsulenterne, så vi sikre et match!

Ole Søby

Ole Søby

Senior Sales Manager

oso@epico.dk +45 53 74 71 79
Peter Kierkegaard

Peter Kierkegaard

Senior Sales Manager

pki@epico.dk +45 29 49 98 34

Business Intelligence,  Data Warehouse og Analytics

Vi er eksperter inden for Business Intelligence (BI), Data Warehouse (DW) og Analytics både med interne ressourcer og dygtige konsulenter i vores CV-database. Vi leverer alt fra governance over udvikling til deployment samt fra Cloud over ETL til rapportlaget – også på devices.

Vi forstår jeres udfordringer og kan gennem en dialog hurtigt afklare præcis, hvilken konsulentprofil der er behov for. Vi har et dedikeret fokus på forretningsområderne Cloud, BI/DW og Master Data Management. Vores erfaring spænder over rådgivning, strategi, projektledelse, implementering, test, infrastruktur og arkitektur. Den lange BI-erfaring kommer jer til gode, når vi drøfter behovet for konsulentassistance og finder den rigtige ressource.

Læs mere om hvordan vi arbejder med Data Warehouse.

Cloud & infrastruktur

Hos EPICO har vi eksperter inden for Cloud, infrastruktur og Managed Services. Vi kan hjælpe dig med den hverdag, der danner scene for din kommende platform - uanset om det er ren Cloud, on-premis eller et hybrid-setup. Vi gør det pragmatisk med fokus på dit behov.

Vi kan hjælpe dig med at forme din fremtid - med fokus på teknologi, som giver den rigtige forretningsværdi i forhold til dine udfordringer og strategiske mål. Vi tager hånd om alt fra strategi til den daglige drift!

  • Fra strategi til dagligdag – EPICO bidrager f.eks. med at udarbejde et cloud roadmap, et nyt servermiljø, overvågningsmiljø etc.

Vi fører dig sikkert gennem en styret proces, hvor vi hjælper med et økonomisk overblik og en plan for bl.a. infrastruktur, backup, sikkerhed, adgangsstyring, daglig drift og meget andet.

  • Design og arkitektur – EPICO bidrager med at udarbejde design og arkitektur.

Løsningerne kan indeholde cloud, on-premis eller hybride setups, konsolideringer og migreringsforslag med fokus på Microsoft Azure. Design og arkitekturløsninger kan også indeholde modeller og processer for drift, styring og overvågning.

  • Managed Services – EPICO leverer en række Managed Services omkring infrastruktur og Cloud.

EPICO Managed Services hjælper dig med at håndtere Cloud-parathed, serverkapacitet og optimering, backup og disaster recovery samt fuld overvågning med de nyeste teknologier og sikkerhedsopdateringer samt adgangs- og brugerstyring.

  • Konsulentydelser – EPICO kan bidrage med konsulentydelser på ekspertniveau inden for alle discipliner omkring Cloud, infrastruktur & Managed Services.

Vi har bl.a. arkitekter, system- og tekniske konsulenter samt transitions- og projektledere. EPICO leverer freelancekonsulenter og projektleverancer samt hele løsninger og komplette transitions- og migreringsprojekter med de efterfølgende driftsydelser.

Prøv os af med en upsite for jer:

  • Hvis I skal i gang med Cloud, tilbyder vi et - Cloud readiness review
  • Eller, hvis I er i gang og ønsker hjælp til optimering, tilbyder vi et - Capacity & Optimization Review.

 

Kontakt os i dag!

Lad os tage en snak om din kommende IT-konsulent

“Vi har været meget tilfredse med samarbejdet, og vi har fået hjælp til noget, vi ikke selv var i stand til.”

“Vi arbejder generelt på et ret højt teoretisk niveau og sætter høje krav, men samtidig er der selvfølgelig altid en deadline. Jeg synes vi har fået kompetent og pragmatisk rådgivning.”

“Jeg vil helt klart anbefale EPICO til virksomheder i min situation, som har behov for support til kandidatsøgning samt processerne omkring det. ”

Carlsberg
Siemens

Søger din virksomhed kompetente IT-konsulenter?

Tal med en rådgiver