Java-udvikler

Har du brug for en dygtig Java-udvikler? Hos EPICO er vi et team af freelance IT-problemknusere, der leverer høj kvalitet til din virksomhed. Vi finder den bedste Java-udvikler til din opgave – uanset om du har brug for få timers assistance, eller du har en opgave, du forventer vil tage flere uger.

Kontakt vores kontor i København eller Århus og hør mere.

Kontoret i København træffes på telefon 30 52 30 50 og kontoret i Århus på telefon 53 74 72 36.
Du er også meget velkommen til at sende en e-mail til info@epico.dk

Du kan også læse videre om vores andre specialister. Klik på menuen til venstre. 

Hvad er Java?

Java er blandt verdens mest anvendte programmeringssprog og er i dag uundværligt i blandt andet mobiltelefoner, web-browsere og serverapplikationer. Java er intuitivt og giver stor valgfrihed - og et program, der er skrevet i Java, virker på tværs af hardware-platforme og moderne operativsystemer. Derfor er Java ofte det foretrukne udviklingsmiljø hos IT-udviklere.

Mange kender blandt andet Java fra, når de logger ind på Netbank med Nem ID. Men Java kan meget mere. Som programmeringssprog er Java yderst populært, og især inden for open source sker der stor udvikling af nye teknologier, der bygger på Java.

Dygtige Java-udviklere kan således udvikle nye computerprogrammer, apps til smartphones samt basis for online-spil og chats.

Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vores kompetente Java-udviklere kan hjælpe med dine opgaver og lade dig udnytte Javas potentiale optimalt.

Fordele ved en Java-udvikler

Når du kontakter en Java-udvikler gennem os får du:
• Adgang til de bedste freelance Java-eksperter
• Hjælp til at vælge den mest kompetente Java-udvikler til opgaven
• En Java-udvikler, der kender opgavens faldgruber og problemstillinger
• Et gratis og uforpligtende tilbud
• En Java-udvikler til en rimelig timepris
• Sikkerhed for, at din opgave er færdig til aftalt tid
• Grundige test, der minimerer risikoen for fejl

Har du brug for en Java-udvikler?

Har du brug for hjælp fra en Java-udvikler til at designe, teste, implementere eller vedligeholde web-tjenester, Java-programmer eller web-grænseflader? Eller vil du mødes med en dygtig Java-udvikler og høre, om din idé til et program, spil eller lignende kan blive til virkelighed?

Så kontakt os og få en uforpligtende snak og et gratis tilbud på arbejdet med en professionel, freelance Java-udvikler. Vi sikrer det bedste match, så du får fuld valuta for din investering.

Du er altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kontakter dig hurtigst muligt herefter. 

Er du Java-udvikler?

EPICO er et stort hus for freelance Java-udviklere. Er du Java-udvikler, og søger du flere opgaver? Så opret dit CV hos os eller giv os et kald og lade os tage en snak om, hvorvidt vi kan hjælpe hinanden.

Du kan oprette dig som ny bruger og uploade dit CV på siden her