Dit near shore setup

EPICO Polen

Fleksible

Fleksible løsninger til lige netop dit behov

Tæt samarbejde

Fokus på det tætte samarbejde mellem alle parter

Dygtige konsulenter til den halve pris

Polske konsulenter med samme kompetencer, bare billigere

Karsten Davidsen

Karsten Davidsen

Sales Manager

kda@epico.dk +45 53 74 72 46

Hvem vi er

Fra vores kontor i Warszawa kan EPICO levere IT-konsulentteams i alle størrelser såsom udviklere, testere, supportere og meget mere. Vi tilbyder fleksible services, som er skræddersyede efter jeres ønsker.

Vores dedikerede lokale team, i Polen, er eksperter i at finde de bedste konsulenter, og har gennem længere tid opbygget et vidtrækkende netværk i Polen. I kombination med EPICO’s stærke tilstedeværelse i Danmark, er vi i en unik position til at matche lokal ekspertise og knowhow med jeres behov.

Når de rette kandidater er fundet, sørger EPICO for alle praktikaliteterne, så I og konsulenterne kan fokusere på jeres forretning.

Vi tror på, at det bedste partnerskab opstår i tæt samarbejde mellem alle involverede parter – og vi er fleksible på alle måder lige fra pris til arbejds-setup og konstellationen af teams og ressourcer.

Vi tilbyder dygtige IT-konsulenter, som er dedikerede, og som man kan stole på. Vi måler vores succes på, hvor godt integreret vores konsulenter føler sig i jeres virksomhed, samt hvor tilfredse I er med dem – alt sammen for at sikre det bedste partnerskab.

 

Hvorfor konsulenter fra Polen vil gavne jeres virksomhed nu og i fremtiden

Efterspørgslen I Danmark på uddannede og dygtige IT-kandidater er kun stigende. Det bliver stadig sværere at finde og fastholde dygtige danske medarbejdere samtidig med, at behovet for IT-talenter fortsat vokser.

I EPICO har vi set et stort potentiale i at kigge ud over de danske grænser efter dygtige IT-profiler. Efter en grundig analyse besluttede vi at investere i Polen, og det var der mange gode grunde til:

  • Polske konsulenters arbejdsetik og -kultur minder om den, vi har i Danmark, hvilket sikrer at vores polske konsulenter nemt bliver en integreret del af jeres team og virksomhed
  • Polen er også geografisk tæt på Danmark, så det er nemt og hurtigt for både jer og vores konsulenter at rejse frem og tilbage – hvis dette skulle være nødvendigt
  • Det polske uddannelsessystem og arbejds-mindset minder om det danske, hvilket betyder, at I får dygtige og kompetente IT-konsulenter ombord, der taler godt engelsk, som alt sammen sikrer nem, åben og ærlig kommunikation
  • Prisniveauet på en polsk konsulent ligger oftest på under halvdelen af niveauet for en tilsvarende dansk konsulent
  • Antallet af IT-konsulenter i Polen er langt større end i Danmark, hvilket betyder, at der er flere dygtige IT-konsulenter at vælge mellem
  • Vores polske konsulenter lever op til de samme høje standarder, som EPICO sætter for alle vores konsulenter – danske som udenlandske – når det gælder kompetencer, erfaring og personlighed. Dette sikrer, at I altid får en kompetent og dygtig konsulent ombord

Derfor anbefaler vi, at I søger ud over de danske grænser for at finde de ressourcer, I står og mangler. Og EPICO Polen er eksperter i at hjælpe jer med at finde de allerbedste løsninger!

Interesserede i at høre mere om hvordan EPICO Polen måske kan hjælpe jeres virksomhed? Så kontakt Karsten Davidsen og hør' mere.

Lad os tage en snak om din kommende IT-konsulent

“Vi har været meget tilfredse med samarbejdet, og vi har fået hjælp til noget, vi ikke selv var i stand til.”

“Vi arbejder generelt på et ret højt teoretisk niveau og sætter høje krav, men samtidig er der selvfølgelig altid en deadline. Jeg synes vi har fået kompetent og pragmatisk rådgivning.”

“Jeg vil helt klart anbefale EPICO til virksomheder i min situation, som har behov for support til kandidatsøgning samt processerne omkring det. ”

Carlsberg
Siemens

Søger din virksomhed kompetente IT-konsulenter?

Tal med en rådgiver