Den næste generation af

IT-konsulenter.

Fleksible aftaler

Sammen fastlægger vi jeres behov for konsulentydelser

Vækst

Vi er det hurtigst voksende IT-konsulenthus i DK

Personligt match

Vi sikrer det rette match; både personligt og fagligt

EPICO NextGen

Vi skaber en fremtid for den nye generation

Hos EPICO har vi samlet et stort netværk af konsulenter - lige fra de nyuddannede til dem med 1-4 års erhvervserfaring. Fælles for dem alle er, at de som oftest har en bachelor eller kandidatgrad som IT-ingeniør eller datalog, og at de alle excellerer med den nyeste viden inden for softwareudvikling, datascience, UX eller lignende. De repræsenterer næste generation af udviklingsværktøjer og er de kommende topudviklere inden for hver deres niche. Vi kalder dem NextGen.

Det rette match

Vi mener, at det første job er det vigtigste, da det er det primære fundament for konsulentens karriere og toneangivende for den specialisering, som den enkelte konsulent påbegynder. Vi fokuserer derfor på at skabe det rette match mellem konsulenten og virksomheden.

Opgaver

Vi har stor erfaring med at formidle NextGen-konsulenter til komplekse IT-miljøer. Vi går efter de dygtige håndværkere, som har deres datalogiske forståelse og tekniske værktøjskasse i orden. Det gør dem i stand til have en hurtig læringskurve ift. eventuelle nye sprog, frameworks og teknologier osv. Det  gør dem ligeledes i stand til at anskue komplekse systemer og vælge de rette værktøjer til at løse de enkelte opgaver. Fællesnævneren for NextGen-konsulenterne er, at de alle er “nørder” med en glødende passion inden for softwareudvikling, hvilket driver dem til konstant at være på forkant med den nyeste viden inden for deres tekniske spidskompetenceområde.

 

Fordelene som ny konsulent

Vi har skabt et nemt og trygt miljø hos EPICO, hvor nyudsprungne softwareudviklere først og fremmest vil kunne drage nytte af vores store netværk, hvilket inkluderer de absolut dygtigste udviklingsteams i Danmark. Vi arbejder med de dygtigste udviklere og indgår i et tæt samarbejde med kunderne, så nye konsulenter kan forvente en dedikeret, personlig og kompetent indsats hele vejen.

Vores interesse ligger i at skabe det rigtige match. Derfor vil nye konsulenter opleve en grundig afdækning af deres kompetencesæt, og forløbet vil være præget af en tæt dialog med en NextGen-agent, som er med hele vejen igennem.

Fordelene som kunde

Vi oplever, at flere virksomheder finder det både svært og dyrt at finde og ansætte IT-seniorkonsulenter. I sådanne situationer anbefaler vi at ansætte NextGen-konsulenter enten til alene at løse opgaver eller til at supportere et eksisterende team. De unge, omstillingsparate og læringssultne konsulenter giver virksomhederne hurtig adgang til nødvendige ressourcer i travle perioder til en lav timepris.

Alle EPICOs NextGen-konsulenter gennemgår et alsidigt screeningsforløb, der gør, at vi kan garantere deres høje niveau og en grundig afdækning af den enkeltes kompetencesæt. Det giver virksomhederne en sikkerhed, når de vælger at arbejde med vores NextGen-konsulenter.

 

Teamet i Ballerup

 

Mattias Tøndevold-Linnet

Mattias Tøndevold-Linnet

Head of EPICO NextGen

mtl@epico.dk +45 50 92 32 72
Sara Høyer Tækker

Sara Høyer Tækker

Marketing & Communications Manager - EPICO NextGen

sht@epico.dk +45 51 32 57 91
Jens Oscar Kristoffersen

Jens Oscar Kristoffersen

Sales Manager - EPICO NextGen

jok@epico.dk +45 29 90 62 81
Simon Hoejlund

Simon Hoejlund

Sales Manager - EPICO NextGen

sho@epico.dk +45 21 74 51 91

 

Teamet i Århus

 

Vivi Kjærsgaard

Vivi Kjærsgaard

Resource Manager

vkj@epico.dk +45 61 33 79 70
Kenneth Aagaard Hillersborg

Kenneth Aagaard Hillersborg

Consultant Manager

khi@epico.dk +45 53 74 71 54

Lad os tage en snak om din kommende IT-konsulent

“Vi har været meget tilfredse med samarbejdet, og vi har fået hjælp til noget, vi ikke selv var i stand til.”

“Vi arbejder generelt på et ret højt teoretisk niveau og sætter høje krav, men samtidig er der selvfølgelig altid en deadline. Jeg synes vi har fået kompetent og pragmatisk rådgivning.”

“Jeg vil helt klart anbefale EPICO til virksomheder i min situation, som har behov for support til kandidatsøgning samt processerne omkring det. ”

Carlsberg
Siemens

Søger din virksomhed kompetente IT-konsulenter?

Tal med en rådgiver