IT-job i København

Bor du i eller i nærheden af København? Og er du på jagt efter et godt IT-job i København? Så er EPICO det rette sted at starte din søgen.

Der er utallige muligheder for IT job i København, men desværre er det ikke altid så nemt at få fat i dem, som man skulle tro. For der er rift om de gode stillinger som IT konsulent, og derfor er det en fordel at have gode forbindelser. EPICO tilbyder at være din netværksforbindelse, så du kan få et attraktivt IT-job i København!

Du har kompetencerne – vi har jobbet

Der findes et væld af forskellige stillinger for dig, som er IT-konsulent. For ’IT-konsulent’ er en bred betegnelse for forskellige job, der alle relaterer sig til IT-området. Uanset om du har en specifik faglige baggrund, eller om du har kompetencerne til at løse en lang række forskellige opgaver, har EPICO et job til dig.

Vi har nemlig kontakt til et stort antal IT-virksomheder, som har et konstant behov for IT-konsulenter til arbejdsopgaver i alt fra salg, drift og infrastruktur til formidling og udvikling af IT-systemer. Der er naturligvis også en masse projekter og opgaver om alt derimellem, og derfor tager EPICO IT-konsulenter med alle former for kompetencer i betragtning.

Sådan får du et IT-job i København

For at få et IT-job i København skal du oprette et CV i EPICO’s database. Det er enkelt og hurtigt at lave, men det har enorm stor betydning for, om du får det rette job. Hos EPICO bruger vi dit CV som udgangspunkt for at finde en virksomhed, som søger en medarbejder med kvalifikationer, der matcher dine kompetencer. Når vi har fundet et godt match, kontakter vi dig med det samme, og sætter dig i forbindelse med den pågældende virksomhed.

Herefter vil virksomheden stå for den videre håndtering med samtaler og eventuelle ansættelsesforhold.

Du kan naturligvis også selv søge efter relevante job i oversigten over ledige stillinger her på sitet.

Kortere eller længerevarende konsulentstilling?

Uanset om du leder efter et længerevarende IT-job i København, eller om du er interesseret i at arbejde kort tid som freelance, kan du finde det, du søger gennem EPICO.

Vi rekrutterer kandidater til både kortere projektansættelser og længerevarende kontrakter. Således kan du som IT-konsulent i København bruge EPICO som springbræt til den fremtid, du ønsker at skabe.